Extreme Shape

Minunatul EXTREME SHAPE: ( Salon Elena Buftea -www.salonelena.ro )
1. Cavitatie (40kHz)
Acest aparat multifunctional activeaza metabolismul la nivelul corpului, îndepărteaza celulita si îmbunatateste elasticitatea pielii, efecte care sunt de durata. În plus, aceasta crește flexibilitatea musculara și activeaza metabolismul celular. Cu capatul de sunet puternic de 40000HZ poate sa vibreze celulele de grasime la o viteza de top și să producă numeroase ”buzunare vid” in interiorul și in afara celulelor adipoase, robuste
2. Ultrasunete ( 1 MHz )

Prin undele puternice de 1MHz de ultrasunete se reduc liniile si ridurile, se imbunateste calitatea pielii, aceasta devinind mai fină. Totodata inmoaie trombusul, regenereaza celulele organismului, imbunatateste metabolismul, stimuleaza circulației sângelui și a limfei, forma corpului și mărirea sânilor.
3. Vacuum si Radiofrecventa:

Se utilizează radio frecventa și vacuumul pentru a creste temperatura locala eficientizand consumul de grasime. Excesul de grasime si toxine sunt apoi eliminate din organism prin glandele sudoripare si limfa,iar ca efecte complementare: se activeaza metabolismul , sporeste circulatia sangelui si a limfei. Elimina,inmoaie si dizolva grasimea pentru a se atinge scopul dorit : pierderea in greutate si controlul obezitatii.
4. Mezoterapie virtuala si fototerapie

Bio foton este o tehnica cosmetica, non – chirurgicala care ofera o serie de beneficii estetice. Fotonul bio utilizeaza o tehnologie numita ,,micro curent ’’ prin care un nivel scazut de energie electrica este usor ,,livrata’’ la zona de tratament, in scopul de a declansa reactii chimicie favorabile la nivelul pielii.Tratamentul cu bio fotoni ofera o serie de beneficii, este eficient pentru urmatoarele scopuri :

- Pentru a imbunatati tonusul muscular facial

- Ridicarea sprancenelor

- Intinereste pielea

- Reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor

- Imbunatateste circulatia facial

- Netezeste si hidrateaza pielea

Aceasta tehnica se utilizeaza in tratamente medicale si de fizioterapie. Tehnicile actuale sunt de mare success si trateaza o varietate de afectiuni medicale, inclusiv paralizia.

 
  • Calendar icon November 10, 2013
  • Category icon Blog